Ammattitaidolla

LVI-asennukset & putkiremontit

Teemme LVI-asennuksia, kuten käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien asennuksia, kunnostamista ja uusimista sekä ilmastointijärjestelmien- ja laitteiden asennuksia.

Linjasaneeraus eli putkiremontti on aina investointi myös tulevaisuuteen. Laadukkaasti toteutettu putkiremontti lisää asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa.

Käytössämme on kaikki koneet ja laitteet tämän päivän putkien liitostavoille – perinteisiä työmenetelmiä unohtamatta. Myös viemärikuvaukset ja viemärien sukitukset kuuluvat palvelutarjontaamme. 

Käytämme kohteissamme vain hyviä ja tunnettuja materiaaleja. Omakoti- ja rivitalojen käyttövesi- ja lämpöjohtoputkissa käytämme pääsääntöisesti tulityövapaita ja helposti asennettavia komposiittiputkia ja -tarvikkeita, jolloin lopputulos on myös aina viimeistellyn näköinen.

Omakotitaloissa käyttövesiputkiston uusiminen kestää yleensä 2-5 työpäivää. Uusimisen aikana asunnossa voidaan asua.

Putkiremontin yhteydessä monesti uusitaan myös kylpyhuone tai vaikkapa keittiö. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa kokonaisvaltaisen ratkaisun, johon  kuuluu LVI-töiden lisäksi myös rakennus- ja sähkötyöt sekä sähkö- ja LVI-suunnittelu.

On sitten kyseessä uudisrakentaminen tai saneerauskohde saatte kauttamme kaiken tarvittavan materiaalin ja laitteet, kuten WC-istuimet, lika- ja kiertovesipumput, vesi- ja suihkuhanat sekä LVI-tarvikkeet – aina kilpailukykyiseen hintaan.