Vastuuvapauslauseke

Putki-Hait Oy on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: mika.merilainen@putki-hait.fi.

Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai epätäydellisyydestä, emmekä menetyksistä, jotka johtuvat Internetin kautta tapahtuvan tiedon levittämisen aiheuttamista ongelmista, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Putki-Hait Oy ei ota vastuuta mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat Putki-Hait Oy:n tämän verkkosivuston kautta tai sen puolesta toimittamien tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä.

Kaikkia henkilötietoja, jotka annat meille vastauksesi tai tietopyyntösi yhteydessä, käytetään vain tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Putki-Hait Oy tekee kaikkensa suojellakseen järjestelmiään kaikenlaiselta laittomalta käytöltä. Putki-Hait Oy toteuttaa tätä varten asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ottaen huomioon muun muassa tekniikan tason. Se ei kuitenkaan ole vastuussa mistään suorista ja/tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat verkkosivuston käyttäjälle ja jotka johtuvat sen järjestelmien laittomasta käytöstä kolmannen osapuolen toimesta.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Putki-Hait Oy:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Putki-Hait Oy on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Putki-Hait Oy:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.